MCX – Administration Services

Het interieur van MCX was, na twaalf jaar trouwe dienst, toe aan een gloednieuw jasje. Het team van Brummel heeft ervoor gezorgd, dat onze medewerkers frisse, strakke werkplekken hebben gekregen en dat ook onze
keuken van een eigentijdse look is voorzien. Het was een grootscheeps traject, waar schilders, elektricien, stoffeerders en Brummel nauw samen moesten werken om alles tot een goed einde te brengen op de afgesproken datum.
Speciale dank aan Wesley, die op de werkvloer van MCX een niet aflatende flexibiliteit en meedenkendheid heeft getoond, waardoor voor ons de zorgen over het hele traject tot een minimum beperkt zijn gebleven.
Voor de komende jaren hebben de medewerkers van MCX een werkplek om trots op te zijn !

Lauretta Wesselo


“Personeel een visitekaartje van de organisatie? Dan zit het bij Brummel wel goed!”

Enige tijd geleden hebben we een offerte opgevraagd voor een schuifkozijn op onze balie. In de compacte offerte werden een tweetal opties gegeven. Het monteren van het kozijn was waarschijnlijk wat meer werk dan vooraf begroot en moest plaatsvinden tijdens kantooruren. De foutloze montage maar vooral de uitermate correcte manier waarop de monteur zijn werkzaamheden uitvoerde is binnen de kantooromgeving echt opgevallen in positieve zin. En wel bij meerdere collegae. Personeel een visitekaartje van de organisatie? Dan zit het bij Brummel wel goed!

Arjan Donker – BrinQer – ARBO & verzuim management


“Ondanks de lastige cilindrische vorm een goede akoestiek in een bijzondere ruimte”

Toen de raadzaal van de gemeente Epe in 2008 compleet verbouwd en gerenoveerd moest worden, is Brummel als beste partner uit de aanbesteding naar voren gekomen. Alles, maar dan ook echt alles in de raadzaal is door hen aangepakt: van plafond tot vloer en van wanden tot interieur. Brummel heeft er een hypermoderne ruimte van gemaakt waarbij alles op maat is gemaakt en waarbij heel goed rekening is gehouden met onze wensen en voorkeuren. Daarnaast hadden we als gemeente nogal wat eisen op het gebied van de akoestiek en dat is prima ingepast in het eindresultaat: een pracht van een raadzaal waar ondanks de lastige cilindrische vorm toch zeer goed met elkaar gesproken kan worden zonder hinderlijke echo of ‘nagalm’ . Lees ook: Nieuws item Stentor

Ed Ruhe, projectleider Gemeente EpeEd Ruhe, projectleider Gemeente Epe


“Een prettige samenwerking met altijd het gewenste eindresultaat”

Als Gemeente Apeldoorn doen we graag en regelmatig zaken met Brummel – en niet alleen omdat het een Apeldoorns bedrijf is. Wat voor ons minstens zo belangrijk is, is dat Brummel aan de hand van onze schetsen iets bouwt zoals wij dat voor ogen hadden. Of nóg beter en mooier, maar altijd in nauw overleg met ons. Inmiddels heeft Brummel onder andere een aantal pantry’s, diverse kastenwanden en een ronde kastopstelling gemaakt. Allemaal op maat gemaakt en helemaal volgens wens. Een prettige samenwerking waarbij we beiden eigenlijk maar één doel voor ogen hebben: samen een kwalitatief hoogwaardig product afleveren.

Eric Koldenhof, projectleider Gemeente Apeldoorn


“Ze hebben zelfs een proefopstelling voor ons gemaakt”

Voor onze besturingskamer in Leeuwarden heeft Brummel twee werkplekken ontworpen waardoor onze medewerkers in één oogopslag alle monitoren kunnen zien én bedienen. Een opdracht die ook op ergonomisch gebied wat voeten in aarde had, omdat verschillende medewerkers van één en dezelfde werkplek gebruik moeten maken. Tot onze verbazing hadden ze eerst een testopstelling in hun werkplaats gemaakt zodat we ter plekke konden zien hoe het er ‘in het echt’ uit zou gaan zien. Super! Mede daardoor hebben we nu werkplekken die aan alle ergonomische voorwaarden voldoen, waarbij ook heel goed rekening is gehouden met licht en lichtinval

Tonny Hemme


“Op de valreep nog een kleine aanpassing doorvoeren? Ze doen het gewoon!”

Voor het nieuwe hoofdkantoor van Rabobank Apeldoorn en Omgeving heeft Brummel onder andere een pantry, de bar en de receptiebalie gemaakt. Met name de bar is een knap staaltje werk waarvoor zowel de mensen in de werkplaats als de technici ter plaatse het onderste uit de kan hebben gehaald. De bereidwilligheid bij iedereen is echt verbazingwekkend groot en mede daardoor is het eindresultaat iets waar we allemaal trots op zijn.

Wessel Kroon, projectmanager Rabobank Apeldoorn


“Vanaf het allereerste moment was er een klik”

Via-via ben ik in contact gekomen met Ben Meuleman en vanaf het eerste moment was er die klik waardoor je weet dat het goed komt. Onze vestiging in Apeldoorn was de eerste Conelgro-vestiging waarvoor Brummel de hele balie-inrichting mocht maken. Van het bekleden en op kleur maken van onze wanden tot de stellingen en onze TV- en koffiehoek: alles is even mooi, van uitstekende kwaliteit én met de nodige zorg gemaakt. Hiermee heeft Brummel bij ons een pracht van een visitekaartje afgegeven! Inmiddels zijn nóg 5 Conelgro-vestigingen door Brummel van een balie-inrichting voorzien. Betere reclame is er toch niet?

Marcel uit den Bogaard, vestigingsmanager Apeldoorn Conelgro Nederland

Back to top